Promocje
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
1 069,00 zł 899,00 zł
szt.
Monitor Commax CDV-71BE 230V
Monitor Commax CDV-71BE 230V
1 599,00 zł 889,00 zł
szt.
Panel zewnętrzny Leelen JB304_No18pc
Panel zewnętrzny Leelen JB304_No18pc
723,00 zł 620,00 zł
szt.
Panel bramowy Commax DR-201A
Panel bramowy Commax DR-201A
119,00 zł 97,00 zł
szt.
Hyundai HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
Hyundai HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
179,00 zł 137,99 zł
szt.
Wideodomofon IP 60-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 60-rodzinny VidiLine C5-IP
49 783,71 zł 39 827,00 zł
szt.
Commax CDV-70H (DC) white/DRC-40K
Commax CDV-70H (DC) white/DRC-40K
1 142,00 zł 970,00 zł
szt.
Pluton VDP-22A3  kolor 7'' otwieranie furtki i bramy
Pluton VDP-22A3 kolor 7'' otwieranie furtki i bramy
699,00 zł 519,00 zł
szt.
Wideodomofon cztero rodzinny Eura Neptun 4R
Wideodomofon cztero rodzinny Eura Neptun 4R
2 100,00 zł 1 815,00 zł
szt.
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
663,00 zł 429,00 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-420C dwa monitory
Wideodomofon Abaxo MC-420C dwa monitory
789,00 zł 589,00 zł
szt.
CDV-71BE monitor 7'' Commax obsługa 4 kamer 230V
CDV-71BE monitor 7'' Commax obsługa 4 kamer 230V
1 599,00 zł 889,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-71BE DRC-4CHC
Wideodomofon Commax CDV-71BE DRC-4CHC
1 755,00 zł 1 449,00 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic VL-SF70 pamięć zdjęć
Wideodomofon Panasonic VL-SF70 pamięć zdjęć
1 840,00 zł 1 656,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 35 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 35 rodzinny GENWAY WL-03NL
2 459,00 zł 1 967,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4L
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4L
920,00 zł 759,00 zł
szt.
CDV-43K monitor 4,3" słuchawkowy Commax
CDV-43K monitor 4,3" słuchawkowy Commax
479,00 zł 415,00 zł
szt.
Wideo kaseta wandaloodporna z kamerą, OR-VID-VT-1027KV
Wideo kaseta wandaloodporna z kamerą, OR-VID-VT-1027KV
389,00 zł 339,00 zł
szt.
Panel bramowy Commax DR-201AG
Panel bramowy Commax DR-201AG
121,00 zł 99,00 zł
szt.
F-S7V11 - wideodomofon
F-S7V11 - wideodomofon
1 105,00 zł 688,00 zł
szt.
Kenwei kamera 2-rodzinna KW-1370MC-2BS
Kenwei kamera 2-rodzinna KW-1370MC-2BS
847,00 zł 729,00 zł
szt.
Monitor El Home - VDA-18A3 Mars
Monitor El Home - VDA-18A3 Mars
249,00 zł 239,99 zł
szt.
Domofon jednorodzinny Orno OR-DOM-SL-923
Domofon jednorodzinny Orno OR-DOM-SL-923
366,00 zł 266,00 zł
szt.
Monitor  Commax CDV-43K, 230V
Monitor Commax CDV-43K, 230V
479,00 zł 415,00 zł
szt.
Wideodomofon Vidiline VIDI-MVDP-7SL-B WIFI
Wideodomofon Vidiline VIDI-MVDP-7SL-B WIFI
1 529,00 zł 1 249,00 zł
szt.
Kamera kolorowa Kenwei KW-S201C-1B-D 420 linii
Kamera kolorowa Kenwei KW-S201C-1B-D 420 linii
921,00 zł 829,14 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
1 299,00 zł 899,99 zł
szt.
Kamera do OR-VID-JS- 1040
Kamera do OR-VID-JS- 1040
329,00 zł 289,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
769,00 zł 615,20 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic  VL-SWD501EX (natynkowy)
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501EX (natynkowy)
4 386,00 zł 3 840,00 zł
szt.
Hyundai HCC-500 kamera typu PIN-Hole wideodomofon
Hyundai HCC-500 kamera typu PIN-Hole wideodomofon
299,99 zł 239,99 zł
szt.
INTERKOM KASOWY LONBON SD-2006DL+ (KOMPLET)
INTERKOM KASOWY LONBON SD-2006DL+ (KOMPLET)
712,00 zł 569,99 zł
szt.
Domofon jednorodzinny OR-DOM-RL-913
Domofon jednorodzinny OR-DOM-RL-913
149,00 zł 103,01 zł
szt.
Kamera Kenwei  KW-1380MC-1B-420 linii
Kamera Kenwei KW-1380MC-1B-420 linii
761,00 zł 685,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
10 292,00 zł 8 234,00 zł
szt.
Domofon natynkowy  DP-2HPR/DR-2K
Domofon natynkowy DP-2HPR/DR-2K
199,00 zł 169,00 zł
szt.
Czujnik tlenku węgla, czadu i gazu CGD-35A2 230V
Czujnik tlenku węgla, czadu i gazu CGD-35A2 230V
179,00 zł 149,99 zł
szt.
Wideodomofon IP SAFE S06MP na iOS, Android, Window
Wideodomofon IP SAFE S06MP na iOS, Android, Window
1 659,00 zł 1 263,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4G
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4G
738,00 zł 625,00 zł
szt.
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/G 4w1 IP66
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/G 4w1 IP66
299,00 zł 289,99 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
1 168,50 zł 934,00 zł
szt.
Panel zewnętrzny Leelen JB304-No15pc
Panel zewnętrzny Leelen JB304-No15pc
649,00 zł 499,00 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
1 044,00 zł 938,99 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
429,00 zł 299,00 zł
szt.
Kamera Commax DRC-4G
Kamera Commax DRC-4G
404,00 zł 329,00 zł
szt.
Wideodomofon Vidiline VIDI-VDP-7SL-B
Wideodomofon Vidiline VIDI-VDP-7SL-B
1 058,00 zł 899,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 8-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 8-rodzinny VidiLine C5-IP
8 819,00 zł 7 055,00 zł
szt.
Zestaw wideodomofonowy z 2 monitorami 7" Genway F-S7V11
Zestaw wideodomofonowy z 2 monitorami 7" Genway F-S7V11
1 779,08 zł 1 629,00 zł
szt.
Monitor Leelen z pamięcią JB304-N75B
Monitor Leelen z pamięcią JB304-N75B
1 050,00 zł 764,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 4 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 4 rodzinny GENWAY WL-03NL
619,00 zł 495,20 zł
szt.
Wideodomofon IP 40-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 40-rodzinny VidiLine C5-IP
34 980,82 zł 27 984,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 20 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 20 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 559,00 zł 1 247,00 zł
szt.
Producenci
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności
Informacje o Administratorze i przetwarzaniu przez niego danych osobowych

 

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Eurocom z siedzibą w Krakowie, przy ul. Na Zielonki 15A/2.
  2. Administrator prowadzi sklep internetowy pod adresem videofon.pl, zwany dalej Serwisem.
  3. Danymi osobowymi w myśl niniejszej Polityki Prywatności są wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników, w tym IP urządzenia, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  4. Podanie danych osobowych w celu realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu internetowego jest dobrowolne, ale jest również warunkiem zawarcia umowy. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność zawarcia umowy i realizacji usług.
  5. Pod akronimem RODO rozumieć należy Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Użytkownikiem w myśl niniejszej Polityki Prywatności jest każda osoba fizyczna odwiedzająca Serwis lub w inny sposób korzystająca z usług wskazanych w Regulaminie Sklepu Internetowego.
  7. Osoby, które dokonują rejestracji w Serwisie, proszone są o podanie danych niezbędnych do utworzenia i obsługi konta. W celu ułatwienia obsługi Użytkownik może podać dodatkowe dane, wyrażając tym samym zgodę na ich przetwarzanie. Takie dane można w każdym czasie usunąć.
  8. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie osoby należycie uprawnione przez Administratora.
  9. Administrator zabezpiecza dane osobowe przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.
  10. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
  11. Osoby odwiedzające mogą przeglądać Serwis bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

 

Cele oraz podstawy przetwarzania danych osobowych przez Administratora

 

  1. Dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  1. realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu Internetowego (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  2. wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (na podstawie art.     6 ust. 1 lit. c RODO);
  3. analitycznym i statystycznym, polegający na prowadzeniu analiz aktywności Użytkowników, a także ich preferencji w celu poprawy stosowanych    funkcjonalności i świadczonych usług (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  4. marketingu produktów lub usług własnych, w tym spersonalizowanych (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  5. dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  1. Dane osobowe, jeżeli Użytkownik wyraził zgodę, będą przetwarzane również w celach:
  1. zbadania opinii o poziomie zadowolenia z dokonanych zakupów w sklepie Vieofon.pl 
  1. Aktywność Użytkownika w Serwisie, w tym jego dane osobowe, mogą być rejestrowane w logach systemowych. Zebrane w logach informacje przetwarzane w związku ze świadczeniem usług. Administrator przetwarza je również w celach technicznych -  w szczególności, dane mogą być tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami.

 

Czas przetwarzania danych osobowych

 

  1. Co do zasady dane przetwarzane są przez czas świadczenia usługi lub realizowania zamówienia, do czasu wycofania wyrażonej zgody lub zgłoszenia skutecznego sprzeciwu względem przetwarzania danych w przypadkach, gdy podstawą prawną przetwarzania danych jest uzasadniony interes Administratora.
  2. Okres przetwarzania danych może być przedłużony w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia i dochodzenia ewentualnych roszczeń lub obrony przed nimi, a po tym czasie jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa. Po upływie okresu przetwarzania dane są nieodwracalnie usuwane lub anonimizowane.

 

Odbiorcy danych

 

  1. W związku z realizacją usług dane osobowe będą ujawniane zewnętrznym podmiotom, w tym w szczególności dostawcom odpowiedzialnym za obsługę systemów informatycznych, podmiotom takim jak banki i operatorzy płatności, podmioty świadczące usługi księgowe, prawne, audytowe, konsultingowe, kurierskie.
  2. W przypadku uzyskania zgody Użytkownika jego dane mogą zostać także udostępnione innym podmiotom do ich własnych celów, w tym celów marketingowych.
  3. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

 

Polityka Cookies

 

  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Eurocom z siedzibą w Krakowie pod adresem ul.Na Zielonki 15A/2.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  3. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:

    „sesyjne” (session cookies) oraz

    „stałe” (persistent cookies).

    Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

 

  1. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  2. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  3. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  4. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  5. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

USUWANIE I ZARZĄDZANIE PLIKAMI COOKIES

 

  1. Większość przeglądarek umożliwia użytkownikom kontrolowanie plików cookie w ustawieniach preferencji. Użytkownicy powinni przeczytać politykę ochrony prywatności tych przeglądarek, aby poznać ich zasady korzystania z plików cookie. Ograniczenie możliwości ustawienia plików cookie może pogorszyć ogólną funkcjonalność korzystania ze strony Videofon.pl

    W celu zarządzania ustawieniami cookies jak również ich usunięcia wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami na każdym urządzeniu, z którego odwiedzono stronę w domenie videofon.pl:

       Internet Explorer    Chrome    Safari     Firefox   Edge   Opera

    Urządzenia mobilne:

        Android     Safari     Windows Phone

  

Uprawnienia Użytkownika

 

  1. Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych, uzyskania ich kopii,  prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  2. Prawo do sprostowania danych realizowane jest w stosunku do Użytkownika posiadającego konto w Serwisie również przez umożliwienie mu edytowania danych w sekcji „Moje konto”, zakładka „Dane osobiste”.
  3. Użytkownikowi posiadającemu konto w Serwisie przysługuje prawo do jego usunięcia.
  4. W celu usunięcia konta należy przesłać wiadomość pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: biuro@videofon.pl Wiadomość musi być przesłana z adresu mailowego, który jest przypisany do konta na videofon.pl. Rezygnacja z konta nie jest równoznaczna z usunięciem danych osobowych.
  5. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO lub inne przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, osoba, której dane dotyczą, może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  6. Wniosek dotyczący realizacji praw podmiotów danych, można złożyć w formie pisemnej lub drogą mailową na wskazane poniżej dane kontaktowe Administratora lub bezpośrednio do Inspektora ochrony danych.
  7. Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać czego dotyczy żądanie. W szczególności z jakiego uprawnienia chce skorzystać osoba składająca wniosek i jakiego procesu przetwarzania dotyczy żądanie.
  8. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje.
  9. Odpowiedź na zgłoszenia zostanie udzielona w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia.
  10. Odpowiedź będzie udzielana na adres e-mail z którego przesłano wniosek, a w przypadku wniosków skierowanych listownie, listem zwykłym na adres wskazany przez wnioskodawcę, o ile z treści listu nie będzie wynikała chęć otrzymania informacji zwrotnej na adres e-mail (jeśli taki adres e-mail podano).

 

Dane kontaktowe Administratora

  1. Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e-mail: biuro@videofon.pl. lub adres korespondencyjny Eurocom ul. Na Zielonki 15A/2, 31-270 Kraków.

 

Zasady zmiany w Polityce prywatności

  1. Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl