Promocje
Monitor El Home - VDA-18A3 Mars
Monitor El Home - VDA-18A3 Mars
249,00 zł 239,99 zł
szt.
Zestaw domofonowy 10 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 10 rodzinny GENWAY WL-03NL
999,01 zł 801,00 zł
szt.
Wideodomofon  IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
Wideodomofon IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
549,00 zł 479,99 zł
szt.
Wideodomofon Vidi  KIT IP GSM VIDI-MVDP-7
Wideodomofon Vidi KIT IP GSM VIDI-MVDP-7
1 105,00 zł 819,00 zł
szt.
Bezprzewodowy  domofon Orno OR-DOM-CL-909 Tectum
Bezprzewodowy domofon Orno OR-DOM-CL-909 Tectum
449,00 zł 399,00 zł
szt.
Kamera kolorowa Kenwei KW-S201C-1B-D 420 linii
Kamera kolorowa Kenwei KW-S201C-1B-D 420 linii
921,00 zł 829,14 zł
szt.
Commax CDV-70H (DC) white/DRC-40K
Commax CDV-70H (DC) white/DRC-40K
1 142,00 zł 970,00 zł
szt.
Kamera Commax DRC-40DK, zamek szyfrowy, RFID
Kamera Commax DRC-40DK, zamek szyfrowy, RFID
885,00 zł 796,00 zł
szt.
Interkom słuchawkowy Commax TP-6RC
Interkom słuchawkowy Commax TP-6RC
208,00 zł 187,00 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
1 168,50 zł 934,00 zł
szt.
Domofon jednorodzinny natynkowy DP-2HPR/DR-2GN
Domofon jednorodzinny natynkowy DP-2HPR/DR-2GN
257,00 zł 218,00 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
1 799,00 zł 1 249,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 80-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 80-rodzinny VidiLine C5-IP
65 400,61 zł 52 320,00 zł
szt.
Zestaw wideodomofonowy z 2 monitorami 7" Genway F-S7V11
Zestaw wideodomofonowy z 2 monitorami 7" Genway F-S7V11
1 779,08 zł 1 629,00 zł
szt.
Domofon natynkowy  DP-2HPR/DR-2K
Domofon natynkowy DP-2HPR/DR-2K
199,00 zł 169,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
10 292,00 zł 8 234,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 45 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 45 rodzinny GENWAY WL-03NL
3 079,00 zł 2 463,00 zł
szt.
Wideodomofon IP SAFE S06MP na iOS, Android, Window
Wideodomofon IP SAFE S06MP na iOS, Android, Window
1 659,00 zł 1 263,00 zł
szt.
Wideodomofon Orno OR-VID-DT-1038 Rais Memo 7 cali
Wideodomofon Orno OR-VID-DT-1038 Rais Memo 7 cali
1 279,99 zł 979,99 zł
szt.
Kamera Kenwei  KW-1370MC-1BS 600 linii
Kamera Kenwei KW-1370MC-1BS 600 linii
761,37 zł 649,00 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-420C
Wideodomofon Abaxo MC-420C
369,00 zł 329,99 zł
szt.
Zamek szyfrowy AC-13A1 trzy wyjścia
Zamek szyfrowy AC-13A1 trzy wyjścia
239,00 zł 192,99 zł
szt.
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
663,00 zł 429,00 zł
szt.
Hyundai HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
Hyundai HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
179,00 zł 137,99 zł
szt.
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
1 069,00 zł 899,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 20 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 20 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 559,00 zł 1 247,00 zł
szt.
Kamera Commax DRC-4L
Kamera Commax DRC-4L
367,00 zł 311,00 zł
szt.
Unifon Commax DP2HPR
Unifon Commax DP2HPR
147,00 zł 129,99 zł
szt.
Hyundai HCC-500 kamera typu PIN-Hole wideodomofon
Hyundai HCC-500 kamera typu PIN-Hole wideodomofon
299,99 zł 239,99 zł
szt.
Monitor Commax CDV-35A
Monitor Commax CDV-35A
613,00 zł 519,00 zł
Zestaw domofonowy 18 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 18 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 479,00 zł 1 184,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 2-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 2-rodzinny VidiLine C5-IP
4 105,99 zł 3 284,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 14 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 14 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 239,00 zł 991,00 zł
szt.
Monitor Orno 1009, kolorowy LCD 7"
Monitor Orno 1009, kolorowy LCD 7"
673,00 zł 569,00 zł
szt.
F-S7V11 - wideodomofon
F-S7V11 - wideodomofon
1 105,00 zł 688,00 zł
szt.
Elektrozaczep niskoprądowy  Scot ES-S12AC/DCn
Elektrozaczep niskoprądowy Scot ES-S12AC/DCn
117,00 zł 96,99 zł
szt.
Zestaw domofonowy 40 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 40 rodzinny GENWAY WL-03NL
2 739,00 zł 2 191,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 12 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 12 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 089,01 zł 871,00 zł
szt.
Monitor Commax CDV-71BE 230V
Monitor Commax CDV-71BE 230V
1 249,00 zł 889,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 60-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 60-rodzinny VidiLine C5-IP
49 783,71 zł 39 827,00 zł
szt.
AC-SB20 zamek szyfrowy Scot  z czytnikiem kart
AC-SB20 zamek szyfrowy Scot z czytnikiem kart
453,00 zł 389,00 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
1 044,00 zł 938,99 zł
szt.
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
769,00 zł 615,20 zł
szt.
Wideodomofon trzy rodzinny Eura Neptun 3R
Wideodomofon trzy rodzinny Eura Neptun 3R
1 949,00 zł 1 599,00 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-420C dwa monitory
Wideodomofon Abaxo MC-420C dwa monitory
789,00 zł 589,00 zł
szt.
Orno OR-VID-VP-1028 ARX N
Orno OR-VID-VP-1028 ARX N
1 228,00 zł 906,53 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
429,00 zł 299,00 zł
szt.
Unifon OR-VID-DT-1015UV
Unifon OR-VID-DT-1015UV
229,00 zł 145,00 zł
Orno OR-VID-VP- 1029  ARX P
Orno OR-VID-VP- 1029 ARX P
1 228,00 zł 855,01 zł
szt.
Domofon jednorodzinny OR-DOM-QH-911
Domofon jednorodzinny OR-DOM-QH-911
239,00 zł 184,04 zł
szt.
Monitor z pamięcią Eura VDA-06A3
Monitor z pamięcią Eura VDA-06A3
629,00 zł 519,99 zł
szt.
Wideodomofon Eura Syriusz, nagrywanie zdjęć
Wideodomofon Eura Syriusz, nagrywanie zdjęć
549,00 zł 429,00 zł
szt.
Producenci
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności
Informacje o Administratorze i przetwarzaniu przez niego danych osobowych

 

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Eurocom z siedzibą w Krakowie, przy ul. Na Zielonki 15A/2.
  2. Administrator prowadzi sklep internetowy pod adresem videofon.pl, zwany dalej Serwisem.
  3. Danymi osobowymi w myśl niniejszej Polityki Prywatności są wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników, w tym IP urządzenia, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  4. Podanie danych osobowych w celu realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu internetowego jest dobrowolne, ale jest również warunkiem zawarcia umowy. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność zawarcia umowy i realizacji usług.
  5. Pod akronimem RODO rozumieć należy Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Użytkownikiem w myśl niniejszej Polityki Prywatności jest każda osoba fizyczna odwiedzająca Serwis lub w inny sposób korzystająca z usług wskazanych w Regulaminie Sklepu Internetowego.
  7. Osoby, które dokonują rejestracji w Serwisie, proszone są o podanie danych niezbędnych do utworzenia i obsługi konta. W celu ułatwienia obsługi Użytkownik może podać dodatkowe dane, wyrażając tym samym zgodę na ich przetwarzanie. Takie dane można w każdym czasie usunąć.
  8. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie osoby należycie uprawnione przez Administratora.
  9. Administrator zabezpiecza dane osobowe przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.
  10. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
  11. Osoby odwiedzające mogą przeglądać Serwis bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

 

Cele oraz podstawy przetwarzania danych osobowych przez Administratora

 

  1. Dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  1. realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu Internetowego (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  2. wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (na podstawie art.     6 ust. 1 lit. c RODO);
  3. analitycznym i statystycznym, polegający na prowadzeniu analiz aktywności Użytkowników, a także ich preferencji w celu poprawy stosowanych    funkcjonalności i świadczonych usług (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  4. marketingu produktów lub usług własnych, w tym spersonalizowanych (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  5. dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  1. Dane osobowe, jeżeli Użytkownik wyraził zgodę, będą przetwarzane również w celach:
  1. zbadania opinii o poziomie zadowolenia z dokonanych zakupów w sklepie Vieofon.pl 
  1. Aktywność Użytkownika w Serwisie, w tym jego dane osobowe, mogą być rejestrowane w logach systemowych. Zebrane w logach informacje przetwarzane w związku ze świadczeniem usług. Administrator przetwarza je również w celach technicznych -  w szczególności, dane mogą być tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami.

 

Czas przetwarzania danych osobowych

 

  1. Co do zasady dane przetwarzane są przez czas świadczenia usługi lub realizowania zamówienia, do czasu wycofania wyrażonej zgody lub zgłoszenia skutecznego sprzeciwu względem przetwarzania danych w przypadkach, gdy podstawą prawną przetwarzania danych jest uzasadniony interes Administratora.
  2. Okres przetwarzania danych może być przedłużony w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia i dochodzenia ewentualnych roszczeń lub obrony przed nimi, a po tym czasie jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa. Po upływie okresu przetwarzania dane są nieodwracalnie usuwane lub anonimizowane.

 

Odbiorcy danych

 

  1. W związku z realizacją usług dane osobowe będą ujawniane zewnętrznym podmiotom, w tym w szczególności dostawcom odpowiedzialnym za obsługę systemów informatycznych, podmiotom takim jak banki i operatorzy płatności, podmioty świadczące usługi księgowe, prawne, audytowe, konsultingowe, kurierskie.
  2. W przypadku uzyskania zgody Użytkownika jego dane mogą zostać także udostępnione innym podmiotom do ich własnych celów, w tym celów marketingowych.
  3. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

 

Polityka Cookies

 

  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Eurocom z siedzibą w Krakowie pod adresem ul.Na Zielonki 15A/2.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  3. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:

    „sesyjne” (session cookies) oraz

    „stałe” (persistent cookies).

    Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

 

  1. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  2. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  3. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  4. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  5. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

USUWANIE I ZARZĄDZANIE PLIKAMI COOKIES

 

  1. Większość przeglądarek umożliwia użytkownikom kontrolowanie plików cookie w ustawieniach preferencji. Użytkownicy powinni przeczytać politykę ochrony prywatności tych przeglądarek, aby poznać ich zasady korzystania z plików cookie. Ograniczenie możliwości ustawienia plików cookie może pogorszyć ogólną funkcjonalność korzystania ze strony Videofon.pl

    W celu zarządzania ustawieniami cookies jak również ich usunięcia wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami na każdym urządzeniu, z którego odwiedzono stronę w domenie videofon.pl:

       Internet Explorer    Chrome    Safari     Firefox   Edge   Opera

    Urządzenia mobilne:

        Android     Safari     Windows Phone

  

Uprawnienia Użytkownika

 

  1. Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych, uzyskania ich kopii,  prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  2. Prawo do sprostowania danych realizowane jest w stosunku do Użytkownika posiadającego konto w Serwisie również przez umożliwienie mu edytowania danych w sekcji „Moje konto”, zakładka „Dane osobiste”.
  3. Użytkownikowi posiadającemu konto w Serwisie przysługuje prawo do jego usunięcia.
  4. W celu usunięcia konta należy przesłać wiadomość pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: biuro@videofon.pl Wiadomość musi być przesłana z adresu mailowego, który jest przypisany do konta na videofon.pl. Rezygnacja z konta nie jest równoznaczna z usunięciem danych osobowych.
  5. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO lub inne przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, osoba, której dane dotyczą, może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  6. Wniosek dotyczący realizacji praw podmiotów danych, można złożyć w formie pisemnej lub drogą mailową na wskazane poniżej dane kontaktowe Administratora lub bezpośrednio do Inspektora ochrony danych.
  7. Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać czego dotyczy żądanie. W szczególności z jakiego uprawnienia chce skorzystać osoba składająca wniosek i jakiego procesu przetwarzania dotyczy żądanie.
  8. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje.
  9. Odpowiedź na zgłoszenia zostanie udzielona w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia.
  10. Odpowiedź będzie udzielana na adres e-mail z którego przesłano wniosek, a w przypadku wniosków skierowanych listownie, listem zwykłym na adres wskazany przez wnioskodawcę, o ile z treści listu nie będzie wynikała chęć otrzymania informacji zwrotnej na adres e-mail (jeśli taki adres e-mail podano).

 

Dane kontaktowe Administratora

  1. Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e-mail: biuro@videofon.pl. lub adres korespondencyjny Eurocom ul. Na Zielonki 15A/2, 31-270 Kraków.

 

Zasady zmiany w Polityce prywatności

  1. Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl