Promocje
Elektrozaczep standardowy Scot ES-S12AC/DC
Elektrozaczep standardowy Scot ES-S12AC/DC
102,00 zł 84,99 zł
szt.
Zestaw domofonowy 14 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 14 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 239,00 zł 991,00 zł
szt.
Orno OR-VID-AR-1031 wideodomofon monitor 7"
Orno OR-VID-AR-1031 wideodomofon monitor 7"
849,99 zł 559,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 6 rodzinny GENWAY WL-03NL
769,00 zł 615,20 zł
szt.
Zestaw domofonowy 30 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 30 rodzinny GENWAY WL-03NL
2 178,99 zł 1 743,00 zł
szt.
Kamera Eura do wideodomofonu VDA-11A3 Saturn Orion
Kamera Eura do wideodomofonu VDA-11A3 Saturn Orion
294,00 zł 184,99 zł
szt.
Wideodomofon IP 20-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 20-rodzinny VidiLine C5-IP
17 951,90 zł 14 361,00 zł
szt.
Domofon dwurodzinny OR-DOM-SG-919
Domofon dwurodzinny OR-DOM-SG-919
419,00 zł 327,99 zł
szt.
Zestaw Nexwei VI9S-B HD IPS- VO4KHR-G 720
Zestaw Nexwei VI9S-B HD IPS- VO4KHR-G 720
1 569,00 zł 1 409,00 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
1 499,00 zł 1 449,00 zł
szt.
Wideodomofon cztero rodzinny Eura Neptun 4R
Wideodomofon cztero rodzinny Eura Neptun 4R
2 100,00 zł 1 815,00 zł
szt.
Monitor 7" Nexwei VI9E-W
Monitor 7" Nexwei VI9E-W
699,87 zł 685,98 zł
szt.
Wideodomofon  IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
Wideodomofon IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
379,00 zł 369,00 zł
szt.
Elektrozaczep niskoprądowy  Scot ES-S12AC/DCn
Elektrozaczep niskoprądowy Scot ES-S12AC/DCn
117,00 zł 89,00 zł
szt.
Kamera z szyfratorem EURA VDA-81A3
Kamera z szyfratorem EURA VDA-81A3
589,00 zł 429,00 zł
szt.
Klamka kontrola dostępu czytnik RFID ELH-70B9
Klamka kontrola dostępu czytnik RFID ELH-70B9
515,00 zł 474,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-43K2 DRC-4G
Wideodomofon Commax CDV-43K2 DRC-4G
929,00 zł 769,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 10-rodzinny VidiLine C5-IP
10 292,00 zł 8 234,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 80-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 80-rodzinny VidiLine C5-IP
65 400,61 zł 52 320,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 100-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 100-rodzinny VidiLine C5-IP
81 017,52 zł 64 814,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 40-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 40-rodzinny VidiLine C5-IP
34 980,82 zł 27 984,00 zł
szt.
Kamera Nexwei VO2R-W
Kamera Nexwei VO2R-W
451,41 zł 429,00 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
Wideodomofon Abaxo MC-430CM, pamięć
459,00 zł 349,00 zł
szt.
Monitor 7" Nexwei VI9S-W  HD IPS
Monitor 7" Nexwei VI9S-W HD IPS
949,56 zł 902,50 zł
szt.
Kenwei kamera 2-rodzinna KW-1370MC-2BS
Kenwei kamera 2-rodzinna KW-1370MC-2BS
899,00 zł 799,00 zł
szt.
Wideodomofon furtka + brama breloki pamięć 7"
Wideodomofon furtka + brama breloki pamięć 7"
699,00 zł 475,00 zł
szt.
Wideo domofon  videodomofon wideodomofon Neptun
Wideo domofon videodomofon wideodomofon Neptun
549,99 zł 429,99 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
1 299,00 zł 1 250,00 zł
szt.
Monitor z pamięcią Eura VDA-06A3
Monitor z pamięcią Eura VDA-06A3
629,00 zł 497,99 zł
szt.
Zestaw domofonowy 12 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 12 rodzinny GENWAY WL-03NL
1 089,01 zł 871,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 6-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 6-rodzinny VidiLine C5-IP
7 048,99 zł 5 639,00 zł
szt.
Kamera tubowa PX-TH2024E IPOX
Kamera tubowa PX-TH2024E IPOX
220,00 zł 178,99 zł
szt.
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/W 4w1
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/W 4w1
367,00 zł 289,99 zł
szt.
Monitor 7" Nexwei VI9S-B  HD IPS
Monitor 7" Nexwei VI9S-B HD IPS
949,56 zł 902,50 zł
szt.
Kamera do wideodomofonu Commax View DRC-GAC
Kamera do wideodomofonu Commax View DRC-GAC
2 020,00 zł 1 699,00 zł
szt.
Wideodomofon IP VDP-61 Wi-Fi furtka brama
Wideodomofon IP VDP-61 Wi-Fi furtka brama
970,00 zł 849,99 zł
szt.
Monitor Commax CDV-71BE 230V
Monitor Commax CDV-71BE 230V
1 599,00 zł 1 049,00 zł
Wideodomofon z ukrytym obiektywem VDP-19A3 Helios
Wideodomofon z ukrytym obiektywem VDP-19A3 Helios
449,00 zł 386,00 zł
szt.
Wideodomofon 4" kolor Abaxo MC-420C
Wideodomofon 4" kolor Abaxo MC-420C
699,00 zł 589,00 zł
szt.
INTERKOM KASOWY LONBON SD-2006DL+ (KOMPLET)
INTERKOM KASOWY LONBON SD-2006DL+ (KOMPLET)
787,00 zł 688,00 zł
szt.
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/G 4w1 IP66
Kamera analog HD 2Mpx PX-DVH2003/G 4w1 IP66
349,00 zł 289,99 zł
szt.
Wideodomofon Eura Syriusz, nagrywanie zdjęć
Wideodomofon Eura Syriusz, nagrywanie zdjęć
549,00 zł 449,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 8-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 8-rodzinny VidiLine C5-IP
8 819,00 zł 7 055,00 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Mars 2R
1 299,00 zł 1 250,00 zł
szt.
Zestaw domofonowy 45 rodzinny GENWAY WL-03NL
Zestaw domofonowy 45 rodzinny GENWAY WL-03NL
3 079,00 zł 2 463,00 zł
szt.
Wideodomofon 4,3'' - 2 wejścia Eura Mars + brama
Wideodomofon 4,3'' - 2 wejścia Eura Mars + brama
429,00 zł 349,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura Mars Duo
Wideodomofon Eura Mars Duo
789,00 zł 619,99 zł
szt.
Wideodomofon IP 4-rodzinny VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP 4-rodzinny VidiLine C5-IP
5 579,00 zł 4 463,00 zł
szt.
Kamera Nexwei VO2HR-B RFID
Kamera Nexwei VO2HR-B RFID
490,77 zł 466,00 zł
szt.
Producenci
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności
Informacje o Administratorze i przetwarzaniu przez niego danych osobowych

 

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Eurocom z siedzibą w Krakowie, przy ul. Na Zielonki 15A/2.
  2. Administrator prowadzi sklep internetowy pod adresem videofon.pl, zwany dalej Serwisem.
  3. Danymi osobowymi w myśl niniejszej Polityki Prywatności są wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników, w tym IP urządzenia, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  4. Podanie danych osobowych w celu realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu internetowego jest dobrowolne, ale jest również warunkiem zawarcia umowy. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność zawarcia umowy i realizacji usług.
  5. Pod akronimem RODO rozumieć należy Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Użytkownikiem w myśl niniejszej Polityki Prywatności jest każda osoba fizyczna odwiedzająca Serwis lub w inny sposób korzystająca z usług wskazanych w Regulaminie Sklepu Internetowego.
  7. Osoby, które dokonują rejestracji w Serwisie, proszone są o podanie danych niezbędnych do utworzenia i obsługi konta. W celu ułatwienia obsługi Użytkownik może podać dodatkowe dane, wyrażając tym samym zgodę na ich przetwarzanie. Takie dane można w każdym czasie usunąć.
  8. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie osoby należycie uprawnione przez Administratora.
  9. Administrator zabezpiecza dane osobowe przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.
  10. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
  11. Osoby odwiedzające mogą przeglądać Serwis bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

 

Cele oraz podstawy przetwarzania danych osobowych przez Administratora

 

  1. Dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  1. realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu Internetowego (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  2. wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (na podstawie art.     6 ust. 1 lit. c RODO);
  3. analitycznym i statystycznym, polegający na prowadzeniu analiz aktywności Użytkowników, a także ich preferencji w celu poprawy stosowanych    funkcjonalności i świadczonych usług (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  4. marketingu produktów lub usług własnych, w tym spersonalizowanych (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  5. dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  1. Dane osobowe, jeżeli Użytkownik wyraził zgodę, będą przetwarzane również w celach:
  1. zbadania opinii o poziomie zadowolenia z dokonanych zakupów w sklepie Vieofon.pl 
  1. Aktywność Użytkownika w Serwisie, w tym jego dane osobowe, mogą być rejestrowane w logach systemowych. Zebrane w logach informacje przetwarzane w związku ze świadczeniem usług. Administrator przetwarza je również w celach technicznych -  w szczególności, dane mogą być tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami.

 

Czas przetwarzania danych osobowych

 

  1. Co do zasady dane przetwarzane są przez czas świadczenia usługi lub realizowania zamówienia, do czasu wycofania wyrażonej zgody lub zgłoszenia skutecznego sprzeciwu względem przetwarzania danych w przypadkach, gdy podstawą prawną przetwarzania danych jest uzasadniony interes Administratora.
  2. Okres przetwarzania danych może być przedłużony w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia i dochodzenia ewentualnych roszczeń lub obrony przed nimi, a po tym czasie jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa. Po upływie okresu przetwarzania dane są nieodwracalnie usuwane lub anonimizowane.

 

Odbiorcy danych

 

  1. W związku z realizacją usług dane osobowe będą ujawniane zewnętrznym podmiotom, w tym w szczególności dostawcom odpowiedzialnym za obsługę systemów informatycznych, podmiotom takim jak banki i operatorzy płatności, podmioty świadczące usługi księgowe, prawne, audytowe, konsultingowe, kurierskie.
  2. W przypadku uzyskania zgody Użytkownika jego dane mogą zostać także udostępnione innym podmiotom do ich własnych celów, w tym celów marketingowych.
  3. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

 

Polityka Cookies

 

  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Eurocom z siedzibą w Krakowie pod adresem ul.Na Zielonki 15A/2.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  3. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:

    „sesyjne” (session cookies) oraz

    „stałe” (persistent cookies).

    Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

 

  1. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  2. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  3. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  4. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  5. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

USUWANIE I ZARZĄDZANIE PLIKAMI COOKIES

 

  1. Większość przeglądarek umożliwia użytkownikom kontrolowanie plików cookie w ustawieniach preferencji. Użytkownicy powinni przeczytać politykę ochrony prywatności tych przeglądarek, aby poznać ich zasady korzystania z plików cookie. Ograniczenie możliwości ustawienia plików cookie może pogorszyć ogólną funkcjonalność korzystania ze strony Videofon.pl

    W celu zarządzania ustawieniami cookies jak również ich usunięcia wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami na każdym urządzeniu, z którego odwiedzono stronę w domenie videofon.pl:

       Internet Explorer    Chrome    Safari     Firefox   Edge   Opera

    Urządzenia mobilne:

        Android     Safari     Windows Phone

  

Uprawnienia Użytkownika

 

  1. Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych, uzyskania ich kopii,  prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  2. Prawo do sprostowania danych realizowane jest w stosunku do Użytkownika posiadającego konto w Serwisie również przez umożliwienie mu edytowania danych w sekcji „Moje konto”, zakładka „Dane osobiste”.
  3. Użytkownikowi posiadającemu konto w Serwisie przysługuje prawo do jego usunięcia.
  4. W celu usunięcia konta należy przesłać wiadomość pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: biuro@videofon.pl Wiadomość musi być przesłana z adresu mailowego, który jest przypisany do konta na videofon.pl. Rezygnacja z konta nie jest równoznaczna z usunięciem danych osobowych.
  5. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO lub inne przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, osoba, której dane dotyczą, może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  6. Wniosek dotyczący realizacji praw podmiotów danych, można złożyć w formie pisemnej lub drogą mailową na wskazane poniżej dane kontaktowe Administratora lub bezpośrednio do Inspektora ochrony danych.
  7. Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać czego dotyczy żądanie. W szczególności z jakiego uprawnienia chce skorzystać osoba składająca wniosek i jakiego procesu przetwarzania dotyczy żądanie.
  8. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje.
  9. Odpowiedź na zgłoszenia zostanie udzielona w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia.
  10. Odpowiedź będzie udzielana na adres e-mail z którego przesłano wniosek, a w przypadku wniosków skierowanych listownie, listem zwykłym na adres wskazany przez wnioskodawcę, o ile z treści listu nie będzie wynikała chęć otrzymania informacji zwrotnej na adres e-mail (jeśli taki adres e-mail podano).

 

Dane kontaktowe Administratora

  1. Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e-mail: biuro@videofon.pl. lub adres korespondencyjny Eurocom ul. Na Zielonki 15A/2, 31-270 Kraków.

 

Zasady zmiany w Polityce prywatności

  1. Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl