Promocje
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
Monitor Kenwei KW-E705FC-W
1 044,00 zł 938,99 zł
szt.
Monitor Commax CDV-35A
Monitor Commax CDV-35A
613,00 zł 519,00 zł
szt.
Panel zewnętrzny Leelen JB304_No18pc
Panel zewnętrzny Leelen JB304_No18pc
723,00 zł 620,00 zł
szt.
COMMAX CDV-70H (DC) WHITE/DRC-40K
COMMAX CDV-70H (DC) WHITE/DRC-40K
1 142,00 zł 970,00 zł
szt.
Monitor Commax CMV-43A 4,3" z doświetleniem LED, 230V AC
Monitor Commax CMV-43A 4,3" z doświetleniem LED, 230V AC
675,00 zł 599,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-35A-DRC4G
Wideodomofon Commax CDV-35A-DRC4G
1 043,00 zł 886,00 zł
szt.
Monitor Leelen z pamięcią JB304-N75B
Monitor Leelen z pamięcią JB304-N75B
1 050,00 zł 764,00 zł
szt.
 Kamera kolorowa Abaxo C-700C
Kamera kolorowa Abaxo C-700C
189,00 zł 139,99 zł
szt.
Kamera Commax DRC-4L
Kamera Commax DRC-4L
367,00 zł 311,00 zł
szt.
Zestaw wideodomofonowy  Leelen N60-No15pc
Zestaw wideodomofonowy Leelen N60-No15pc
1 349,00 zł 1 079,00 zł
szt.
Panasonic mobilny monitor VL-WD613
Panasonic mobilny monitor VL-WD613
1 355,00 zł 1 199,99 zł
szt.
HYUNDAI HCC-500 kamera typu PIN-HOLE wideodomofon
HYUNDAI HCC-500 kamera typu PIN-HOLE wideodomofon
299,99 zł 239,99 zł
szt.
Zamek szyfrowy Orno OR-ZS-806
Zamek szyfrowy Orno OR-ZS-806
154,00 zł 107,96 zł
szt.
Wideodomofon bezprzewodowy 1045
Wideodomofon bezprzewodowy 1045
829,00 zł 534,84 zł
szt.
Kamera kolorowa Kenwei KW-136MC
Kamera kolorowa Kenwei KW-136MC
539,00 zł 485,00 zł
szt.
Kamera COMMAX DRC-4G
Kamera COMMAX DRC-4G
404,00 zł 329,00 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E705FC-B
Monitor Kenwei KW-E705FC-B
1 044,00 zł 938,99 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura Neptun 2R
1 799,00 zł 1 249,00 zł
szt.
Kamera Kenwei  KW-1380MC-1B 600 linii
Kamera Kenwei KW-1380MC-1B 600 linii
899,00 zł 649,00 zł
szt.
Pluton VDP-22A3  kolor 7'' otwieranie furtki i bramy
Pluton VDP-22A3 kolor 7'' otwieranie furtki i bramy
699,00 zł 519,00 zł
szt.
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
Monitor ORNO 2-żyłowy, bezsłuchawkowy, Remus
1 069,00 zł 899,00 zł
szt.
Wideodomofon bezprzewodowy Orno 1043
Wideodomofon bezprzewodowy Orno 1043
999,00 zł 750,76 zł
szt.
VIDI-MVDP-2 - Mobile Video Doorphone codelock
VIDI-MVDP-2 - Mobile Video Doorphone codelock
999,00 zł 699,00 zł
szt.
Wideodomofon dwurodzinny Eura MARS 2R
Wideodomofon dwurodzinny Eura MARS 2R
1 299,00 zł 899,99 zł
szt.
Orno OR-VID-AT-1036  7", 2-żyłowy, pamięć, TEXTUS MEMO
Orno OR-VID-AT-1036 7", 2-żyłowy, pamięć, TEXTUS MEMO
1 173,00 zł 922,99 zł
szt.
Wideodomofon Eura  VDP-33A3 LUNA
Wideodomofon Eura VDP-33A3 LUNA
698,99 zł 669,99 zł
szt.
Orno OR-VID-VP- 1029  ARX P
Orno OR-VID-VP- 1029 ARX P
1 228,00 zł 855,01 zł
szt.
Interkom słuchawkowy Commax TP-6RC
Interkom słuchawkowy Commax TP-6RC
208,00 zł 187,00 zł
szt.
Domofon jednorodzinny OR-DOM-RL-913
Domofon jednorodzinny OR-DOM-RL-913
149,00 zł 103,01 zł
szt.
Panel zewnętrzny Leelen JB304-No15pc
Panel zewnętrzny Leelen JB304-No15pc
649,00 zł 499,00 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic VL-SF70 pamięć zdjęć
Wideodomofon Panasonic VL-SF70 pamięć zdjęć
1 840,00 zł 1 656,00 zł
szt.
Brelok zbliżeniowy RFID BS-04 125kHz
Brelok zbliżeniowy RFID BS-04 125kHz
2,69 zł 2,39 zł
szt.
Panel bramowy COMMAX DR-201AG
Panel bramowy COMMAX DR-201AG
121,00 zł 108,90 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic  VL-SWD501EX (natynkowy)
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501EX (natynkowy)
4 386,00 zł 3 840,00 zł
szt.
Wideodomofon  IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
Wideodomofon IP Lutra Eura IVP-02C7 natynkowy
549,00 zł 479,99 zł
szt.
F-S7V11 - wideodomofon + bramka IP Smartfon Tablet
F-S7V11 - wideodomofon + bramka IP Smartfon Tablet
1 249,00 zł 1 059,00 zł
szt.
HYUNDAI HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
HYUNDAI HCB-701 kamera czarno biała wideodomofon
179,00 zł 137,99 zł
szt.
Wideodomofon Abaxo MC-420C
Wideodomofon Abaxo MC-420C
429,00 zł 389,99 zł
szt.
Kamera Kenwei  KW-1370MC-1BS 600 linii
Kamera Kenwei KW-1370MC-1BS 600 linii
761,00 zł 649,00 zł
szt.
Wideodomofon Orno OR-VID-AR-1031
Wideodomofon Orno OR-VID-AR-1031
898,00 zł 689,00 zł
szt.
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
Monitor Kenwei KW-E703FC-W
1 168,50 zł 939,00 zł
szt.
Domofon jednorodzinny OR-DOM-QH-911
Domofon jednorodzinny OR-DOM-QH-911
239,00 zł 173,06 zł
szt.
Zamek szyfrowy AC-20C7 IP66
Zamek szyfrowy AC-20C7 IP66
197,99 zł 194,99 zł
szt.
Monitor Leelen  JB304_V25
Monitor Leelen JB304_V25
759,00 zł 655,00 zł
szt.
Kamera COMMAX DRC-40DK, zamek szyfrowy, RFID
Kamera COMMAX DRC-40DK, zamek szyfrowy, RFID
885,00 zł 796,00 zł
szt.
Elektrozaczep standardowy Scot ES-S12AC/DC
Elektrozaczep standardowy Scot ES-S12AC/DC
102,00 zł 82,00 zł
szt.
Brelok zbliżeniowy RFID BS-02 125kHz
Brelok zbliżeniowy RFID BS-02 125kHz
2,99 zł 1,99 zł
szt.
Wideodomofon Orno OR-VID-DT-1038  2-żyłowy
Wideodomofon Orno OR-VID-DT-1038 2-żyłowy
1 429,00 zł 1 279,00 zł
szt.
Panel bramowy COMMAX DR-201A
Panel bramowy COMMAX DR-201A
119,00 zł 97,00 zł
szt.
Monitor Orno OR-VID-EX-1033MV/B
Monitor Orno OR-VID-EX-1033MV/B
579,34 zł 539,00 zł
szt.
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
Wideodomofon bezprzewodowy VIDI-MVDP-1
663,00 zł 499,00 zł
szt.
Kamera do OR-VID-JS- 1040
Kamera do OR-VID-JS- 1040
329,00 zł 289,00 zł
szt.
Kamera kompaktowa WNA-104
Kamera kompaktowa WNA-104
165,00 zł 116,00 zł
szt.
Unifon Commax DP2HPR
Unifon Commax DP2HPR
147,00 zł 129,99 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4L
Wideodomofon Commax CDV-43K DRC-4L
920,00 zł 759,00 zł
szt.
Producenci
Cenniki do pobrania
Polityka prywatności
Informacje o Administratorze i przetwarzaniu przez niego danych osobowych

 

  1. Administratorem Twoich danych osobowych jest Eurocom z siedzibą w Krakowie, przy ul. Na Zielonki 15A/2.
  2. Administrator prowadzi sklep internetowy pod adresem videofon.pl, zwany dalej Serwisem.
  3. Danymi osobowymi w myśl niniejszej Polityki Prywatności są wszystkie informacje o osobie fizycznej zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania poprzez jeden bądź kilka szczególnych czynników, w tym IP urządzenia, dane o lokalizacji, identyfikator internetowy oraz informacje gromadzone za pośrednictwem plików cookie oraz innej podobnej technologii.
  4. Podanie danych osobowych w celu realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu internetowego jest dobrowolne, ale jest również warunkiem zawarcia umowy. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie niemożność zawarcia umowy i realizacji usług.
  5. Pod akronimem RODO rozumieć należy Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE.
  6. Użytkownikiem w myśl niniejszej Polityki Prywatności jest każda osoba fizyczna odwiedzająca Serwis lub w inny sposób korzystająca z usług wskazanych w Regulaminie Sklepu Internetowego.
  7. Osoby, które dokonują rejestracji w Serwisie, proszone są o podanie danych niezbędnych do utworzenia i obsługi konta. W celu ułatwienia obsługi Użytkownik może podać dodatkowe dane, wyrażając tym samym zgodę na ich przetwarzanie. Takie dane można w każdym czasie usunąć.
  8. Administrator z należytą starannością dobiera i stosuje odpowiednie środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie osoby należycie uprawnione przez Administratora.
  9. Administrator zabezpiecza dane osobowe przed ich udostępnieniem osobom nieupoważnionym, jak również przed ich przetwarzaniem z naruszeniem obowiązujących przepisów prawa.
  10. Dane osobowe nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany.
  11. Osoby odwiedzające mogą przeglądać Serwis bez uprzedniej rejestracji oraz podawania danych osobowych.

 

Cele oraz podstawy przetwarzania danych osobowych przez Administratora

 

  1. Dane osobowe przetwarzane będą w celu:
  1. realizacji umowy o świadczenie usług określonych Regulaminem Sklepu Internetowego (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  2. wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze (na podstawie art.     6 ust. 1 lit. c RODO);
  3. analitycznym i statystycznym, polegający na prowadzeniu analiz aktywności Użytkowników, a także ich preferencji w celu poprawy stosowanych    funkcjonalności i świadczonych usług (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b RODO);
  4. marketingu produktów lub usług własnych, w tym spersonalizowanych (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  5. dochodzenia lub zabezpieczenia roszczeń (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO);
  1. Dane osobowe, jeżeli Użytkownik wyraził zgodę, będą przetwarzane również w celach:
  1. zbadania opinii o poziomie zadowolenia z dokonanych zakupów w sklepie Vieofon.pl 
  1. Aktywność Użytkownika w Serwisie, w tym jego dane osobowe, mogą być rejestrowane w logach systemowych. Zebrane w logach informacje przetwarzane w związku ze świadczeniem usług. Administrator przetwarza je również w celach technicznych -  w szczególności, dane mogą być tymczasowo przechowywane i przetwarzane w celu zapewnienia bezpieczeństwa i poprawnego funkcjonowania systemów informatycznych, np. w związku z wykonywaniem kopii bezpieczeństwa, testami zmian w systemach informatycznych, wykrywania nieprawidłowości lub ochroną przed nadużyciami i atakami.

 

Czas przetwarzania danych osobowych

 

  1. Co do zasady dane przetwarzane są przez czas świadczenia usługi lub realizowania zamówienia, do czasu wycofania wyrażonej zgody lub zgłoszenia skutecznego sprzeciwu względem przetwarzania danych w przypadkach, gdy podstawą prawną przetwarzania danych jest uzasadniony interes Administratora.
  2. Okres przetwarzania danych może być przedłużony w przypadku, gdy przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia i dochodzenia ewentualnych roszczeń lub obrony przed nimi, a po tym czasie jedynie w przypadku i w zakresie, w jakim będą wymagać tego przepisy prawa. Po upływie okresu przetwarzania dane są nieodwracalnie usuwane lub anonimizowane.

 

Odbiorcy danych

 

  1. W związku z realizacją usług dane osobowe będą ujawniane zewnętrznym podmiotom, w tym w szczególności dostawcom odpowiedzialnym za obsługę systemów informatycznych, podmiotom takim jak banki i operatorzy płatności, podmioty świadczące usługi księgowe, prawne, audytowe, konsultingowe, kurierskie.
  2. W przypadku uzyskania zgody Użytkownika jego dane mogą zostać także udostępnione innym podmiotom do ich własnych celów, w tym celów marketingowych.
  3. Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

 

Polityka Cookies

 

  1. Serwis nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
  2. Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Eurocom z siedzibą w Krakowie pod adresem ul.Na Zielonki 15A/2.
  4. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
  1. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
  2. tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości
  3. utrzymanie sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
  1. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies:

    „sesyjne” (session cookies) oraz

    „stałe” (persistent cookies).

    Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.

  2. W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:

 

  1. „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  2. pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, np. wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
  3. „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
  4. „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
  5. „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
  1. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
  2. Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
  3. Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
  4. Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

USUWANIE I ZARZĄDZANIE PLIKAMI COOKIES

 

  1. Większość przeglądarek umożliwia użytkownikom kontrolowanie plików cookie w ustawieniach preferencji. Użytkownicy powinni przeczytać politykę ochrony prywatności tych przeglądarek, aby poznać ich zasady korzystania z plików cookie. Ograniczenie możliwości ustawienia plików cookie może pogorszyć ogólną funkcjonalność korzystania ze strony Videofon.pl

    W celu zarządzania ustawieniami cookies jak również ich usunięcia wybierz z listy poniżej przeglądarkę internetową, której używasz i postępuj zgodnie z instrukcjami na każdym urządzeniu, z którego odwiedzono stronę w domenie videofon.pl:

       Internet Explorer    Chrome    Safari     Firefox   Edge   Opera

    Urządzenia mobilne:

        Android     Safari     Windows Phone

  

Uprawnienia Użytkownika

 

  1. Użytkownik posiada prawo dostępu do treści swoich danych, uzyskania ich kopii,  prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych na podstawie uzasadnionego interesu Administratora lub wobec przetwarzania w celu marketingu bezpośredniego, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
  2. Prawo do sprostowania danych realizowane jest w stosunku do Użytkownika posiadającego konto w Serwisie również przez umożliwienie mu edytowania danych w sekcji „Moje konto”, zakładka „Dane osobiste”.
  3. Użytkownikowi posiadającemu konto w Serwisie przysługuje prawo do jego usunięcia.
  4. W celu usunięcia konta należy przesłać wiadomość pod tytułem "Rezygnacja z konta" na adres: biuro@videofon.pl Wiadomość musi być przesłana z adresu mailowego, który jest przypisany do konta na videofon.pl. Rezygnacja z konta nie jest równoznaczna z usunięciem danych osobowych.
  5. W przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO lub inne przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, osoba, której dane dotyczą, może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
  6. Wniosek dotyczący realizacji praw podmiotów danych, można złożyć w formie pisemnej lub drogą mailową na wskazane poniżej dane kontaktowe Administratora lub bezpośrednio do Inspektora ochrony danych.
  7. Wniosek powinien w miarę możliwości precyzyjnie wskazywać czego dotyczy żądanie. W szczególności z jakiego uprawnienia chce skorzystać osoba składająca wniosek i jakiego procesu przetwarzania dotyczy żądanie.
  8. Jeżeli Administrator nie będzie w stanie ustalić treści żądania lub zidentyfikować osoby składającej wniosek w oparciu o dokonane zgłoszenie, zwróci się do wnioskodawcy o dodatkowe informacje.
  9. Odpowiedź na zgłoszenia zostanie udzielona w ciągu miesiąca od jego otrzymania. W razie konieczności przedłużenia tego terminu, Administrator poinformuje wnioskodawcę o przyczynach takiego przedłużenia.
  10. Odpowiedź będzie udzielana na adres e-mail z którego przesłano wniosek, a w przypadku wniosków skierowanych listownie, listem zwykłym na adres wskazany przez wnioskodawcę, o ile z treści listu nie będzie wynikała chęć otrzymania informacji zwrotnej na adres e-mail (jeśli taki adres e-mail podano).

 

Dane kontaktowe Administratora

  1. Kontakt z Administratorem jest możliwy poprzez adres e-mail: biuro@videofon.pl. lub adres korespondencyjny Eurocom ul. Na Zielonki 15A/2, 31-270 Kraków.

 

Zasady zmiany w Polityce prywatności

  1. Polityka jest na bieżąco weryfikowana i w razie potrzeby aktualizowana.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl